7 idei rapide și ușoare pentru a crea un design interior deosebit cu obiecte decorative de argint masiv

7 idei rapide și ușoare pentru a crea un design interior deosebit cu obiecte decorative de argint masiv

Când vine vorba de o îmbunătățire a designului caselor, obiectele de colecție din argint masiv ar trebuie să fie prima idee pe care o pui în practică. De ce? Ei bine, obiectele decorative din argint masiv sunt cunoscute în special pentru strălucirea pe care o reflectă în încăpere. Mai mult, dacă le folosești în amenajarea interioară te vei bucura timp îndelungat de proprietățile terapeutice ale argintului, chiar în casa ta.

Descoperă cum obiectele din argint masiv aduc eleganță și stil casei tale și 7 idei rapide de transformare a casei cu acestea! 

 

Transformă-ți casa într-un spațiu elegant și rafinat cu obiecte din argint masiv

 

Asemenea caselor burgheze în care obiectele din argint aveau un loc de cinste, casa ta se poate transforma într-un spațiu vintage, clasic sau chiar modern, în funcție de stilul de amenajare ales. Eleganța și rafinamentul obiectelor decorative din argint masiv sunt doar două dintre motivele pentru care să le inclusiv într-un stil de decorare interioară. 

Nu uita că argintul este recunoscut pentru multiplele sale proprietăți terapeutice! În plus, toate obiectele din argint masiv pe care le vei alege de pe site sunt funcționale în activitățile zilnice din locuința ta.

 

Adaugă un accent argintiu în decorul casei tale cu aceste 7 idei rapide și inedite

 

Știi deja că strălucirea vine odată cu obiectele decorative din argint masiv pentru design interior. Dar uite 7 idei rapide și inedite pe care nu le știai pentru transformarea casei!

  1. Așază o vază din argint masiv cu model broderie florală în living sau pe măsuța din hol pentru a adăuga un accent natural și sofisticat. Poți alege între florile preferate în nuanțe vibrante ori, dacă îți dorești ceva mai modern, plantele decorative cu ramuri sau frunze verzi sunt de preferat.

  2. Nu doar atunci când ai oaspeți, ci și la cinele din fiecare seară, poți adăuga la masă un set de tacâmuri din argint masiv. Eleganța lor te va face să te simți mereu ca la un dineu regal. 

  3. În aceeași ordine de idei, folosește sfeșnice din argint masiv pentru a decora masa de cină și a crea o atmosferă intimă și romantică.

  4. Un platou din argint masiv cu modele inspirate este potrivit pentru a-ți ordona colecția de parfumuri pe măsuța de machiaj. Pentru bijuteriile tale, optează pentru o cutie din argint masiv, precum cea a domnițelor din Franța.

  5. Pentru măsuța din living, alege să servești cafeaua sau ceaiul pe o tăviță din argint masiv. Este un mod rafinat de a-ți arăta ospitalitatea, în timp ce aduci un accent strălucitor în încăpere.

  6. Utilizează obiectele din argint masiv ca elemente decorative în cameră, fără a fi nevoie să le schimbi prea des poziționarea. În acest caz se potrivesc ramele foto din argint pe etajere sau bolurile decorative pe care să le așezi în spațiile libere din vitrină sau bibliotecă.

  7. Pentru decorarea perdelelor sau a draperiilor există accesorii de prindere din argint masiv pentru un design interior sofisticat.

Creează un decor deosebit cu obiecte de colecție din argint masiv

 

Acum că ai aflat sfaturile noastre de transformare a locuinței cu obiecte decorative din argint masiv nu îți rămâne decât să le pui în aplicare. Mai mult, ai ocazia să îți creezi o colecție de obiecte de lux din argint masiv, atemporale și fascinante prin eleganța argintie ieșită din comun.

Distribuie articolul

Loading...