Cadouri inedite din argint pentru Crăciun

Cadouri inedite din argint pentru Crăciun

Încă puțin și toată casa va străluci de la luminițele din brad, va mirosi a mirodenii dulci, iar pretutindeni se vor auzi doar râsete. Cea mai frumoasă perioadă din an se apropie și odată cu ea apare și întrebarea: Oare ce cadouri să le ofer anul acesta celor dragi de Crăciun? 

 

Ți-am pregătit un articol care să te inspire cu idei de cadouri pentru cei dragi în perioada sărbătorilor de iarnă. Așază-te comod și începe să iei notițe!

 

Cadouri de Crăciun din argint masiv

 

Nu te-ai plictisit să oferi în fiecare an același tip de cadouri celor dragi? Anul acesta este o ocazie potrivită să schimbi puțin specificul cadourilor de Crăciun pe care le oferi celor dragi deoarece colecția ZILLARA din argint cunoaște modele noi.

 

În primul rând, obiectele din argint sunt cadouri de Crăciun atemporale, inedite și funcționale, pe lângă arta pe care o reprezintă. Mai mult, ele pot fi personalizate prin gravură, devenind astfel daruri unice de sărbători.

 

Așa cum ți-am spus, în acest articol vom aborda idei de cadouri de Crăciun, făurite din argint masiv, pe care să le oferi celor dragi. Ceea ce vrem să reții, este că fiecare obiect vine însoțit de un certificat de conformitate care atestă puritatea metalului prețios.

 

Idei de cadouri de sărbători

 

Cadouri de Crăciun pentru părinți 

 

În copilărie, ei erau cei care căutau zile întregi cele mai potrivite cadouri pe care să le îndese în tolba moșilor. Astăzi a venit momentul ca tu să îi surprinzi cu un cadou de Crăciun din argint masiv care să le amintească mereu de dragostea pe le-o porți.

 

Astfel, poți alege dintre seturile de tacâmuri din argint un model aristocrat, elegant, care să se asorteze perfect cu decorurile de pe masa de Crăciun. Caută-le pe site pe cele marcate cu eticheta albastră, care pot fi personalizate. 

 

set-tacam-trei-piese-argint-masiv-model-clasic-personalizat-prin-gravura-at1041-44

 

Cadouri de Crăciun pentru prieteni 

 

Fie că vorbim de prietenii apropiați care nu lipsesc de la masa de Crăciun sau de colegii de la birou, îți poți arăta recunoștința în perioada sărbătorilor cu un cadou din argint masiv cu semnificație. Vor ști că te-ai gândit la ei dacă le oferi un semn de carte din argint masiv sau accesorii din argint pentru birou.

 

Cadouri pentru copii de Crăciun

 

Cei mici sunt primii pe lista Moșului, ca în fiecare an. Ce poți face anul acesta este ca pe lângă cadourile clasice să le oferi și o amintire de preț, făurită din argint masiv precum o zornăitoare din argint, linguriță din argint pentru copii sau bol. 

 

Nu uita că le poți personaliza cu numele lor, data nașterii sau alte gravuri semnificative pentru voi. 

 

Obiecte din argint masiv cadou pentru femei sau bărbați

 

Nu am uitat nici de cadourile din argint pentru soție, prietenă sau iubită. Așa că ți-am pregătit modele unice de oglinzi din argint sau cutii de bijuterii prin care să îți mărturisești iubirea. Totuși, nu uita să arunci o privire și printre bijuteriile din aur. Sigur vei găsi un cadou special pentru ea. 

 

oglinda-dubla-poseta-argint-masiv-ao1007-64218

 

La fel cum în categoria de cadouri, vei putea găsi daruri din argint pentru soț sau iubit cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

 

Indiferent de obiectul din argint pe care îl vei alege cadou de Crăciun, un lucru e cert. Oferi mai mult decât un simplu dar! Oferi o amintire pentru totdeauna, marcată de strălucirea metalului prețios!

 

Distribuie articolul

Loading...