De ce ai nevoie de o cutie de bijuterii? 3 motive la care nu te-ai gândit niciodată

De ce ai nevoie de o cutie de bijuterii? 3 motive la care nu te-ai gândit niciodată

Știi cutia de bijuterii din vitrina bunicii? Sau acea cutie de bijuterii celebră din filme, care mereu ascunde o comoară? Dar caseta de bijuterii argintată despre care ți s-a spus la ultima expoziție că este un obiect de artă? Toate cele trei au în comun un lucru: păstrează vii amintiri. Nu te gândi doar la bijuteriile din ea, fiindcă un astfel de obiect de argint rămâne în memoria mai multor generații. Vei afla astăzi 3 motive pentru care ai nevoie de o cutie de bijuterii din argint. Dar până atunci, hai să vedem de unde pornește povestea ei.

 

Cutia de bijuterii din argint și începuturile modei 

 

Din cele mai vechi timpuri bijuteriile au reprezentat obiecte de valoare și o pasiune eternă a doamnelor. Tocmai de aceea, de-a lungul secolelor, caseta de bijuterii a fost un loc sigur în care pietrele prețioase sau accesoriile scumpe erau păstrate și ferite de ochii curioșilor. Se spune că, în funcție de statutul social, cutia de bijuterii avea modele mai spectaculoase sau mai simple, era confecționată din argint sau lemn. Odată cu expansiunea modei în Franța, casetele de bijuterii au primit un loc de cinste în dormitorul doamnelor sau domnișoarelor iubitoare de frumos. Era o adevărată plăcere (și este chiar și acum), să îți prezinți bijuteriile într-o cutie de argint, încrustată cu pietre sau brodată cu modele baroc.

cutiuta de bijuterii

 

De ce ai nevoie de o cutie de bijuterii și ce modele ai la dispoziție? 

 

Așa cum am spus, vei afla 3 motive pentru care o cutie de bijuterii nu trebuie să îți lipsească. 

  1. Să găsești bijuteria pe care vrei să o porți, în cel mai scurt timp, nu este de domeniul fantasticului. Într-o casetă de bijuterii vintage sau de lux îți poți organiza accesoriile, fără a mai fi nevoită să le cauți mereu prin casă. 

  2. Adio lănțișoare rupte sau cercei fără pereche! Nu doar că nu vei mai fi nevoită să cauți pretutindeni bijuteriile (uneori fără succes), dar vei avea mai multă grijă să le păstrezi în cele mai bune condiții, fără a încurca lănțișorul preferat. 

  3. O cutie de bijuterii din argint reprezintă un simbol al feminității și eleganței, un obiect de decor pentru măsuța de machiaj sau noptieră și un obiect util care îți va rămâne pentru totdeauna. În plus, datorită proprietăților terapeutice ale argintului, vei observa cum ți se schimbă starea în bine. 

PONT! 

Argintul este recunoscut ca fiind el însuși un metal prețios, cu multiple proprietăți. Dacă vei păstra bijuteriile într-o casetă de argint, le ferești de factorii externi precum căldura sau umiditatea care le pot degrada.

Printre multele modele de casete de bijuterii poți găsi un organizator de bijuterii compartimentat, cutiuțe de lemn pentru bijuterii, casete de bijuterii din plastic sau sticlă ori modele deosebite de cutii din argint care pot fi personalizate prin gravură, la prețuri extrem de accesibile. 

 

Cutia de bijuterii din argint - un cadou special pentru femei 

 

Fie că vorbim de un cadou pentru iubită, mamă, soră sau bunică, ori un cadou pentru cea mai bună prietenă, o cutie de bijuterii din argint este un dar râvnit de femei. Surprinde-o cu un cadou care va deveni o amintire! 

 

obiecte-argint-masiv-cutiuta-bijuterii-aj1001-13

 

Distribuie articolul

Loading...