Obiecte din argint masiv pentru casa ta

Obiecte din argint masiv pentru casa ta

 

Obiectele din argint nu pot fi trecute cu vederea. Fie că vorbim despre vase din argint, figurine din argint, decorațiuni din argint sau seturi de argint, obiectele confecționate din argint masiv au un farmec aparte. Îți rămân nesfârșit în minte, iar dacă le asociezi cu amintiri frumoase, și în suflet. 

 

Cu siguranță ai văzut obiecte din argint în muzee, la expoziții celebre, prin magazinele de antichități sau chiar în casa bunicilor, păstrate la loc de cinste. Dar de ce oare sunt decorațiunile sau vasele din argint atât de prețuite?

 

Ei bine, pe lângă faptul că este unul dintre cele mai prețioase metale, argintul are și numeroase proprietăți prin care îți schimbă starea de spirit sau te ajută să îți menții sănătatea. În plus, în vremuri demult apuse, obiectele din argint erau prezente doar în casele aristocraților sau la curtea regală, în semn de avuție. 

Dar timpurile acelea au trecut și totuși obiectele argintate se găsesc în multe dintre locuințele contemporane. 

 

Uite 3 motive pentru care să începi să folosești obiecte din argint în casă:

 

  1. Obiectele din argint reduc anxietatea

 

Dacă adeseori te confrunți cu stări de depresie, epuizare sau anxietate, află că obiectele din argint stimulează sistemul nervos și scad tensiunea arterială grație proprietăților lor uimitoare. Să mânânci prăjitura preferată cu o linguriță din argint sau să îți servești în fiecare dimineață cafeaua într-o ceașcă din argint pot deveni obiceiurile tale preferate odată ce vei simți efectele benefice ale argintului. 

Mai mult, obiectele din argint contribuie la starea ta de bine. Imaginează-ți cum ar fi să îți amintești zilnic de cei dragi sau să călătorești în saloanele cochete din secolul al XIX-lea de fiecare dată când le privești.

 

 

at1002-7

 

  1. Obiectele din argint te protejează împotriva radiațiilor

 

Una dintre cele mai mari probleme din zilele noastre sunt radiațiile electromagnetice. Apariția lor este inevitabilă având în vedere că în fiecare casă există cel puțin un telefon mobil sau un aparat electrocasnic. Efectele lor sunt cu atât mai nocive, cu cât își fac așteptată apariția. Pe termen lung, radiațiile electromagnetice afectează întregul organism. Prin proprietățile sale chimice, argintul captează radiațiile electromagnetice și le reflectă precum o oglindă. 

 

Pe site ai o gamă largă de obiecte din argint din care să alegi, de la fructiere din argint până la sfeșnice din argint, așa că vei găsi cu siguranță ceva care să se potrivească la tine în casă.

 

 

AS1005-1

 

  1. Obiectele din argint păstrează alimentele proaspete mai mult timp

 

Nu degeaba cei care își permiteau păstrau alimentele în vase din argint. Alții aruncau câte o monedă de argint în locurile unde țineau alimentele. Este dovedid științific că argintul are proprietăți antiseptice și antibacteriene, care neutralizează bacteriile și virușii. Argintul este folosit în realizarea filtrelor de apă performante sau în confecționarea ustensilelor medicale. 

 

Este nevoie să păstrezi apa 24 de ore într-un recipient din argint pentru a fi complet purificată. În plus, o carafă din argint cu vin dă tare bine pe masa de sărbători.

 

 

AA1003-1

 

Nu doar pentru rafinamentul pe care îl conferă locuinței tale, ci și pentru calitățile lor, obiectele din argint masiv ar trebui să fie nelipsite din căminul tău. Noi, din dragoste pentru tot ce înseamnă ele, ți-am pregătit o colecție inedită de obiecte din argint pentru casă. Descoper-o aici!

 

Distribuie articolul

Loading...