Decorațiuni din Argint Masiv: Cum Să Redecorezi cu Bun Gust?

Decorațiuni din Argint Masiv: Cum Să Redecorezi cu Bun Gust?

Indiferent de direcția de amenajare aleasă, există întotdeauna decorațiuni din argint masiv pentru un plus de personalitate și eleganță. Obiectele de decor sunt cele care dictează stilul încăperii: modern/contemporan, vintage, rustic sau boho. Odată cu trecerea timpului, vine un moment în care locuința are nevoie de o redecorare. Fie că este vorba despre o amenajare mai amplă, fie că te-ai plictisit de vechile decorațiuni, schimbarea aduce mereu o atmosferă nouă.

 

Ornamente din Argint Masiv pentru casă

 

Așa cum am mai spus, obiectele din argint rămân o emblemă pentru casele aristocraților. Modelele și modul practic în care sunt folosite le fac pe cât de frumoase, pe atât de utile. 

Vesela din argint, spre exemplu, nu era folosită doar în timpul meselor. Aceasta a fost mult timp un obiect de decor pentru vitrinele din sticlă. Aceeași regulă se aplică și în cazul sfeșnicelor din argint. Cât despre cutiile de argint pentru bijuterii, acestea și-au găsit dintotdeauna un loc pe noptiera domnițelor. 

Este bine de știut că obiectele decorative de argint pentru casă sunt piese cu o durată lungă de viață. O fructieră de argint poate fi o amintire pentru viitoarele generații. 

 

Află Cu ce se curăță argintul ușor și rapid? 

 

Cum amenajezi cu decorațiuni din Argint Masiv? 

 

Vorbind despre decorațiuni cu un mare impact în încăpere, avem câteva sfaturi despre cum să amenajezi cu decorațiuni din Argint Masiv:  

  • Plasează obiectele din argint în apropierea unei surse de lumină, artificială sau naturală. În raze de lumină, argintul va căpăta un luciu aparte. Dacă vorbim de o lumină artificială, te poți juca cu umbra obiectului pentru o notă mistică a încăperii. 

  • Obiectelor mici de argint le stă bine printre cărți. Spre exemplu, dacă ai o bibliotecă cu etajere, o poți decora cu ornamente de argint precum clopoței. În apropierea sărbătorilor de iarnă vor fi în centrul atenției. Iar pentru că vorbim de iubitori de lectură, uite câteva SEMNE DE CARTE din argint de poveste.

  • Pentru măsuța de cafea din living sau de la birou se potrivesc perfect bombonierele din argint. Invitații vor aprecia gestul de a le oferi ceva dulce într-o bombonieră elegantă. 

  • Dacă nuanțele de wenge se numără printre preferințele tale, avem o veste bună. Poți completa decorurile rustice sau contemporane cu flori în vază de argint. Florile sunt întotdeauna binevenite în orice încăpere, iar culoarea mobilei va contrasta cu cea a argintului. 

  • Fotografiile de familie sau cele cu prietenii au un loc de cinste în casă și în suflete. Înrămează-le în rame de argint cu modele brodate și așaza-le pe etajeră sau noptieră. Găsești toate modelele în categoria dedicată de pe site.

Distribuie articolul

Loading...