Idei de cadou de botez inedite pentru nou-născuți. Descoperă-le acum!

Idei de cadou de botez inedite pentru nou-născuți. Descoperă-le acum!

Când vine vorba de cadou de botez pentru bebeluși, există o varietate de opțiuni. Fie că vorbim despre un cadou de botez pentru fată sau cadou de botez pentru băieți, venim cu inspirație și idei de surprize pentru bebeluși. Nu uita că primul dar pe care îl oferi nou-născutului trebuie să fie unul special! Încărcat de însemnătate, memorabil, util. Practic, un cadou de botez inedit poate deveni o amintire care trece testul timpului. 

Citește întreg articolul și află ce idei de cadou pentru nou-născuți ți-am pregătit! 

 

Ce cadouri se dau la botez? 

 

Întrebarea care se află pe buzele tuturor în apropierea evenimentului este: Ce cadouri se dau la botez? Fie că este primul eveniment de acest tip la care participi sau ai epuizat toate ideile de cadou, vei descoperi câteva daruri minunate pentru noul membru al familiei. 

De la seturi cadou pentru nou-născuți, până la jucării sau accesorii de îngrijire a bebelușului, acestea se înscriu în rândul cadourilor clasice pe care să le oferi în ziua botezului. Totuși, dacă vrei să dăruiești ceva demn de ținut minte, nu te limita la acestea. Printre cadouri care se dau la botez obiectele din Argint Masiv ies în evidență. Unde mai adaugi că sunt atemporale și chiar utile?

Spre exemplu, linguriță din argint sau un bol pentru bebeluși sunt obiecte care le vor fi de folos timp îndelungat atât părinților, cât și nou-născutului. În plus, argintul are proprietăți de purificare a alimentelor pentru care este recunoscut din cele mai vechi timpuri. Argintul are și efecte terapeutice, aducând bunăstare și pace.

 

Cadou pentru botez de la nași 

 

Părinții spirituali sunt cei care, alături de părinții biologici, îi vor ghida micuțului pașii prin viață. Momentul botezului este unul încărcat de emoție. Îl poți înrăma într-o ramă de argint și va fi un cadou special pentru fini. De asemenea, un clopoțel din argint cu îngeraș va fi simbolul pe care cel mic îl va păstra în suflet și îi va aminti de dragostea pe care i-o purtați. 

În categoria de idei de cadou pentru fetițe intră și oglinzile din argint cu modele brodate. Orice domnișoară în devenire își dorește o oglindă inspirată din basme. Deci, pot fi chiar nașii cei care îi împlinesc visul. 

 

Cadouri personalizate botez 

 

Cu toții iubim cadourile personalizate. Transmit mai mult decât am putea crede. Fie că alegi să gravezi data de naștere a copilului, numele sau un gând pe un obiect din argint, vei transforma cadoul pentru botez într-unul unic. Cadourile personalizate pentru botez sunt și preferatele noastre. De aceea, în secțiunea Cadouri botez din ARGINT ai posibilitatea de a personaliza prin gravare viitorul dar pentru fetiță sau băiețel.

Distribuie articolul

Loading...