Idei de cadouri de nuntă pentru tineri căsătoriți - obiecte din argint masiv 925

Idei de cadouri de nuntă pentru tineri căsătoriți

 

Fie că ești în căutarea unor cadouri pentru miri, cadouri pentru fini sau cadouri pentru cununie civilă, alegerea ta trebuie să fie întotdeauna inspirată. Primul moment important din viața unor tineri căsătoriți rămâne în amintirea lor tocmai prin cadourile de nuntă pe care le primesc de la invitați.

 

Ce credem noi despre cadourile de nuntă? Ei bine, un cadou pentru proaspăt căsătoriți nu doar că va încununa întregul eveniment pentru cei aflați la început de drum, dar trebuie să fie magic, să dăinuie în timp și să fie pe cât de frumos, pe atât de util.

 

Știm că este destul de dificil să alegi cadourile de nuntă, mai ales când întreg internetul vuiește de idei de cadou pentru tineri căsătoriți. Dar ce ar fi ca tu să ieși din tipare și să le oferi mirilor în dar ceva mai mult? Iar prin asta ne referim la însemnătatea pe care o va purta cadoul de nuntă sau cadoul pentru cununia civilă.

 

De ce să alegi cadouri din argint?

 

Din cele mai vechi timpuri, obiectele din argint se numără printre cadourile de nuntă pentru miri. Datorită metalului prețios din care sunt realizate, modelelor inedite și utilității lor, darurile de nuntă din argint nu pot fi trecute prea ușor cu vederea.

 

Uite câteva idei de cadouri de nuntă pentru tineri căsătoriți, pe care le poți comanda chiar acum de pe site:

 

1.Tacâmuri și veselă din argint

 

Nu de puține ori se întâmplă ca tinerii proaspăt căsătoriți să se mute în casă nouă. Iar pentru că vă spuneam de modul practic în care pot fi folosite cadourile argintate de nuntă, tacâmurile și vesela din argint sunt cap de listă. Argintul are atât proprietăți energetice, responsabile pentru starea de bine, cât și curative, deoarece purifică apa și alimentele cu care intră în contact.

 

lingurita argint masiv

 

În plus, o linguriță din argint, o carafă din argint, paharele din argint sau vesela argintată transformă orice masă în familie într-un dineu de la curtea regelui. Ele pot fi gravate cu data nunții sau numele mirilor, pentru că întotdeauna cadourile personalizate pentru nuntă vor fi și mai speciale.  

 

carafa apa argint masiv

 

2.  Oglinda din argint

 

Se spune că iubirea se vede în ochii celor îndrăgostiți. Doar imaginează-ți în câte cadre de la ședința foto pentru nuntă se poate integra o oglindă din argint masiv, cu modele fascinante. Iar dacă mireasa îți este cea mai bună prietenă, ai un motiv în plus pentru care să alegi o oglindă din argint: va vedea chiar ea cât este de frumoasă în ziua nunții sale.

 

oglinda argint masiv

 

3.  Decorațiuni din argint

 

Mirii sunt pasionați de fotografie sau de lectură? Ori poate sunt colecționari de obiecte vintage? Nimic mai frumos! Poți alege o ramă foto din argint în care să înrămezi cea mai frumoasă amintire pe care o aveți împreună. Un semn de carte din argint le va aminti despre povestea lor de dragoste ori de câte ori pășesc în lumea cărților, așa cum sunetul cristalin al unui clopoțel din argint va vesti cina sau va întregi colecția lor de obiecte argintate.

 

clopotel din argint masiv

rama foto din argint

Așa cum am mai spus, cadoul pentru nuntă transmite mult mai multe decât ai putea crede pentru viitorii miri. Printr-un cadou de nuntă inspirat marchezi emoția momentului pentru o eternitate. Intră pe site și lasă-te purtat în lumea obiectelor din argint masiv!

 

Distribuie articolul

Loading...