Top 3 motive pentru care să oferi cadouri de botez din argint cu Mother of Pearl

Top 3 motive pentru care să oferi cadouri de botez din argint cu Mother of Pearl

Fără niciun dubiu, cadourile de botez din Argint Masiv sunt un dar sublim. Dar ce poți să mai spui despre cele care îmbină strălucirea argintului cu sideful renumitei Mother of Pearl? Nu de mult timp, în colecția Zillara cadouri unice au prins viață. Cadouri care au fost special concepute pentru a le spune Bun venit pe lume! celor mici.

 

Dacă ai rămas în pană de idei, atunci ai găsit chiar articolul care te va inspira să alegi cadouri deosebite pentru botez. Dar mai întâi de toate, ce este Mother of Pearl? 

 

Ce este Mother of Pearl și ce simbolizează? 

 

Folosit de secole, încă de pe timpul Dinastiei Ming din China, materialul ce se găsește pe învelișul interior al unor moluște este numit nacru sau Mother of Pearl. Acest sidef este strălucitor, irizat și extrem de rezistent la coroziune în timp.

 

Nu e de mirare că de multe ori a fost folosit în confecționarea bijuteriilor sau chiar a diverselor obiecte de decor.

 

În atelierul Zillara, Mother of Pearl înnobilează cadourile din argint pentru botez și le face să devină nemuritoare. 

 

 

1

 

3 motive pentru care să oferi cadouri din argint cu Mother of Pearl

 

Argint Masiv sau Mother of Pearl? Nu trebuie să alegi dintre cele două. Am avut grijă ca darurile pentru nou-născuți să fie confecționate dintr-o combinație splendidă, care surprinde printr-o diversitate de modele. 

 

Uite 3 motive pentru care să oferi cadouri din argint cu Mother of Pearl la botez:

 

  • O zornăitoare din argint cu inel din Mother of Pearl este un cadou perfect pentru botez. Cel mic o va păstra ca amintire din copilărie până la maturitate. În plus, zornăitoarea poate deveni oricând chiar un obiect de decor din argint pentru camera copilului.

 

  • Alegând un cadou de botez din colecția noastră poți fi sigur că va fi unul unic. Șansele ca cineva care nu a fost inspirat de colecția Zillara să ofere un cadou de botez precum al tău sunt foarte mici.

 

  • Iar dacă tot vorbeam de lucruri unice, află că poți personaliza prin gravură, doar menționând acest lucru la plasarea comenzii. De restul ne vom ocupa noi. Poți alege un cadou personalizat de botez cu nume, data nașterii sau un gând bun.

 

Idei de cadouri din argint pentru botez 

 

Fie că ești invitat la o petrecere de botez, fie că vrei să îi oferi micuțului tău un cadou memorabil de botez pe site vei găsi inspirația de care ai nevoie.

 

Lângă zornăitoarele din argint cu Mother of Pearl am adăugat și o colecție de zornăitoare clasice sau seturi de tacâmuri din argint pentru copii, toate personalizabile prin gravură și accesibile. 

 

Descoperă categoria de idei de cadou pentru botez, făurite din Argint Masiv chiar aici

 

Distribuie articolul

Loading...