Tot ce trebuie să știi despre obiectele decorative din argint de lux

Tot ce trebuie să știi despre obiectele decorative din argint de lux

Îți plac obiectele decorative de lux? Dar obiectele din argint masiv? Dacă răspunsul e afirmativ la ambele întrebări, atunci ai ajuns unde trebuie. 

 

Fie că ești în căutarea unor cadouri din argint pentru casă, daruri elegante pentru cei dragi sau obiecte de decor de lux, ți-am pregătit un ghid complet cu tot ce trebuie să știi despre ele. Ești pregătit? Pășește pe tărâmul nostru din argint!

 

Obiecte de decor din argint pentru casă 

 

Ce au în comun cele mai vibrante epoci, decorurile din filmele care readuc la viață atmosfera anilor ‘50 sau palatele aristocrate din Europa? Dacă privești atent vei observa, așezate parcă strategic din colț în colț, sfeșnice din argint, o vază din argint masiv sau oglinda din argint a unei lady, uitată pe măsuța de toaletă. Sunt ușor de recunoscut, pentru că strălucirea metalului prețios le face să iasă categoric în evidență. 

 

Ei bine, designul acesta burghez încă se află printre preferințele multora. Diverse obiecte din argint masiv precum articolele funcționale de bucătărie, pahare din argint sau ceșcuțe, fructiere sau bomboniere din argint masiv devin cu ușurință decorațiuni pentru casă. 

 

Partea cea mai bună este că piesele unicat din argint sunt adevărate obiecte de lux ce inspiră eleganță și rafinament la cote maxime. 

 

vaza-obiecte-argint-masiv-av1012-18

 

Pentru a obține efectul dorit, se cade totuși să ții cont de câteva aspecte:

 

  • Asigură-te că obiectele decorative din argint se potrivesc cu designul actual al casei tale. Stilul minimalist nu va merge nicicând mână-n mână cu vaze din argint prea mult brodate și cu motive florale extravagante. În schimb, se va potrivi de minune cu o fructieră clasică din argint. 

 

  • Ai grijă de obiectele de decor din argint dacă vrei să își păstreze luciul etern. Curăță-le și lustruiește-le ori de câte ori este nevoie.

 

  • Joacă-te cu luminile și reflexiile. Poziționează decorațiunile din argint strategic astfel încât să reflecte razele soarelui. 

 

  • Și nu în ultimul rând, pentru un plus de originalitate, personalizează-le.Idei de obiecte decorative din argint pentru locuința ta 

 

Orice obiect de decor din argint își poate găsi ușor locul în casa ta. Sufrageria, holul, bucătăria și chiar dormitorul sunt locuri în care le stă bine decorațiunilor din argint cum ar fi fructiere din argint, bombonieră, cutie de bijuterii din argint, sfeșnic din argint sau set de ceai din argint. 

 

Găsește-ți inspirația pe site și alege din zeci de modele online pe site!

 

Distribuie articolul

Loading...