WhatsApp

Inele charmuri

Inele charmuri

01/01

Atunci cand esti fana unei tinute glamour si sport, elegant, business si casual, toate laolalta peste zi, te intelegem si esti candidata perfecta pentru inele din aur cu charm. Ele reusesc sa aduca laolalta toate stilurile de vestimentatie, de atitudine, astfel incat tu sa te simti confortabil purtandu-le, oricand de-a lungul zilei. Charmurile pot fi: inele cu charm banut, inele din aur cu inimioara, inele aur cu charm infinit, coronita, stelute sau picioruse de bebe. Inelele din aur cu charm vin, de cele mai multe ori, in doua culori, astfel incat sa fie si usor de asortat, bilutele de pe parcurs fiind din aur alb si aur galben. Desigur, piesa centrala, cu pietricele zirconia, poate fi cu pietricele negre, albe, verzi, siclam sau albastru intens. Alege din zeci de modele pe cel care te defineste pe deplin!

Intrebari frecvente

1. Ce au deosebit inelele cu charm?

R:  

Ai auzit de multe ori despre inelele cu charm din aur galben. Dar știai că aceste modele de inele de aur au devenit celebre datorită modului în care pot combina mai multe simboluri, rămânând în același timp delicate, fără a părea prea încărcate? Le găsești la un preț avantajos, într-o colecție strălucitoare din aur galben și alb de 14 karate, cu sau fără pietre, în catalogul nostru online. 


2. Care sunt cele mai populare modele de inele cu charm de pe zillara.ro?

R:  

Inelele cu charm te surprind cu modele inedite din aur galben 14k pe care orice doamnă sau domnișoară și le dorește. Un inel de damă cu charm devine popular tocmai prin charmul ales: romb, inimioară, cruciuliță, steluțe, bănuți sau modele cu zirconiu. Toate acestea și multe altele te așteaptă pe site să le descoperi!


Loading...