Cum cumpar

Cum cumpar

imagine

Pentru a plasa o comanda puteti alege una dintre cele doua variante:

1. Puteti comanda produsele dorite sunandu-ne la numarul de telefon: 021.555.78.98, ne comunicati codul produsului, noi verificam disponibilitatea produselor pe stoc si stabilim impreuna detaliile livrarii.

2. Puteti plasa online comanda. Nu onoram nicio comanda pana cand nu stabilim impreuna cu clientii, telefonic, detaliile finale – asadar, nu va faceti griji – in urma fiecarei comenzi plasate veti fi contactat de un reprezentant Zillara.

Echipa Zillara sta la dispozitia dvs pentru orice intrebari sau nelamuriri prin completarea formularului prezent la pagina de contact sau sunandu-ne la numerele de telefon mai sus mentionate!

 

 

Cumparare bijuterii dand aur la schimb:

 

 

Exista posibilitatea, pentru clientii ce se pot deplasa pana lamagazinul nostru de desfacere, de a oferi aur la schimb si de a-si achizitiona o bijuterie noua. Lucrurile se desfasoara astfel:

imagine

1. Aduceti bacatele rupte, descompletate, aur mai vechi, bijuterii pe care nu doriti sa le mai purtati sau pe care doriti sa le schimbati

2. Noi testam calitatea aurului (daca este sau nu aur, ce carataj are etc) si va confirmam sau nu posibilitatea de a-l achizitiona.

3. Pretul pe care il oferim pentru aurul la schimb de 14K este de 130 ron/gram.

4. In urma acestui schimb, dumneavoastra puteti profita de banii pe care noi vi-i oferim pentru cantitatea de aur adusa si sa cumparati una sau mai multe bijuterii din ofertele noastre.

Putem cauta modele si obiecte care sa se incadreze in suma respectivas sau modele pentru care puteti plati o diferenta. Este totul la alegerea dvs!

Va oferim si un exemplu: 

Daca, spre exemplu, strangeti 4 grame de aur care nu va mai trebuie, iar daca acesta se dovedeste a fi veritabil, conform termenilor si conditiilor noastre el este echivalentul a 4 grame x 130 ron/gram = 520 ron. Puteti sa cumparati o bijuterie sau mai multe bijuterii de aceasta valoare sau de o valoare mai mare, caz in care veti plati diferenta pana la suma respectiva.

 

Produsele achiziționate prin intermediul magazinului online www.zillara.ro sunt însoțite de certificate de calitate, ce atestă autenticitatea obiectelor achizitionate de la noi.

Magazinul online www.zillara.ro ofera garantie 30 de zile, cu exceptia deficientelor imputabile consumatorului; prin garantia oferita nu sunt afectate drepturile consumatorului care sunt in conformitate cu actele legislative indicate mai jos.

Garanția nu include produsele care prezintă defecte cauzate de lovituri, purtare sau manipulare neadecvate.

Certificatele de garanție pentru bijuteriile din aur de 14K sau a obiectelor din argint masiv comercializate de magazinul online www.zillara.ro sunt întocmite în conformitate cu legile învigoare. Toate produsele sunt verificate de Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor, directia Metale Pretioase.

Condițiile de solicitare a garanției pentru obiectele comercializate de magazinul online www.zillara.ro sunt în conformitate cu O.G.21/1992, Legea 449/2003 și O.G. 174/2008.

Loading...