Despre noi

Despre noi

Cu alte cuvinte, te asteptam in Bucuresti, la magazinul nostru de bijuterii din aur de 14K si obiecte din argint masiv, care, pe langa lucrurile superbe pe care le adaposteste, se mandreste prin a fi plin de armonie, oameni frumosi, culori primitoare, parfum de rabdare, preturi imbietoare si mireasma de proaspetime si zambet!
 
Ceea ce voi nu stiti este povestea din spatele fiecarei bijuterii din aur sau obiect din argint masiv: unele bijuterii din aur sunt mai comode, se intind pe panoplii, se lasa mangaiate de soare, alte bijuterii din aur de 14K se mandresc cu pietrele lor stralucitoare, fie ca sunt bijuterii cu pietre de laborator sau pietre pretioase

 

Obiectele din argint masiv, care le privesc semete de vis-à-vis,  sunt de parere ca un obiect din argint spune mai mult prin grandoare. Bijuteriile din aur de 14K, insa, stiu ca ele, chiar si fara volum, exprima maretie. Unele bijuterii din aur ne spun deseori ca sunt maiestoase si si-ar dori sa fie puse in vitrine, spre a le admira voi, chiar si la o simpla plimbare pe strada. Noi, desigur, tinem seama de dorintele fiecarei bijuterii din aur in parte, caci stim ca si voi va delectati privind, fara doar si poate, chiar si la acea simpla promenada.

imagine

Obiectele din argint masiv se inghesuie si ele sa stranga priviri, isi sterg patina de dimineata, dupa noaptea de asteptare, se revigoreaza si ne ofera si noua tonusul fresh cu care va intampinam de fiecare data cand ne calcati pragul, incepand cu ora 10:00 si sfarsind cu ora 17:00. Ceea ce magazinul nostru de bijuterii din Bucuresti adora sa faca, este “tombola” comenzilor din fiecare zi, pana in ora pranzului, cand curierul vine si ne ridica produsele pentru a livra in INTREAGA EUROPA! Si bijuteriile din aur si obiectele din argint masiv se gudura de emotie si bucurie, ZI DE ZI, asteptand cu mare nerabdare sa vada incotro o apuca, cine le va gazdui – comenzile online sunt in toi, clientii nostri sunt atat de nerabdatori sa-si primeasca superbele obiecte!

Ne place sa ne numim povestile din spatele obiectelor noastre ca fiind basme, caci transformam in realitate inceputurile cu “a fost odata ca niciodata” si…nici ca avem vreun sfarsit, asadar, putem spune “pana la adanci batraneti”. 

Noi, echipa Zillara, impreuna cu bijuteriile noastre din aur si obiectele din argint masiv, va asteptam sa legam basme impreuna, sa ducem culoare si emotie in jurnalul vietii fiecaruia dintre noi!

 

imagine

Loading...