Inele aur

Inele aur

01/09

Atunci cand spui inele din aur, te gandesti fie la un inel cu un design sofisticat, fie la unul minimalist, care sa imbine puritatea de aur 14K cu simplitatea modelului in sine. Adevarul este ca adapostim sute de modele de inele aur, pentru toate gusturile si nevoile. Ce inseamna cand spunem asta? Inseamna ca ne-am gandit atat la inele cu pietre de laborator, cristale zirconia, inele din aur fara pietre, inele de copii, inele le logonda, inele cu charmuri din aur, inele aur marimi mari, inele din aur reglabile si...lista continua. Descopera intreaga colectie, updatata constant, aducandu-ti mereu noi bijuterii veritabile, la preturi accesibile, insotite de certificat de calitate, astfel incat sa stai linistit ca aici cumperi in siguranta!

Intrebari frecvente

1. Cum iti dai seama daca un inel este din aur?

R:  

Înainte de a cumpăra inele de aur galben online asigură-te că acestea vin însoțite de un certificat de calitate. Fiecare bijuterie din aur 14k comandată de pe site este autorizată de către ANPC. Poți verifica chiar tu dacă inelele sunt de aur dacă arunci o privire atentă asupra marcajului acestora ce indică puritatea metalului prețios. De asemenea, inele de aur pentru femei au prețuri diferite față de cele confecționate din alte materiale inferioare aurului galben, precum cuprul sau argintul. 


2. Cum cureti un inel din aur?

R:  

Un inel de aur pentru femei strălucitor este dovada unui stil elegant. Dar pentru a-i păstra aspectul cât mai mult timp este necesar să îl cureți periodic. Evită să îl porți atunci când folosești produse de curățenie și lustruiește-l cu o cârpă din fibre moi. Pe site vei găsi inele de aur 14k de damă sau bărbătești inedite: colorate, midi, late sau subțiri, cu biluțe sau bănuț, simple și finuțe în stil minimalist ori inele cu pietre ce ies în evidență. Ai în vedere că există și inele de aur cu mărimi mai mari și chiar reglabile. 


Loading...