WhatsApp

Inele fara pietre

Inele fara pietre

01/04
Atunci cand vrei sa porti bijuteriile din aur dimineata-la pranz-si seara, ai nevoie sa te gandesti ca prin activitatile pe care le intreprinzi poti deteriora bijuteriile sensibile. De aceea iti recomandam sa alegi un inelus fara pietre sau orice alt material in afara de aur 14K si cu o structura mai carnoasa, astfel incat sa nu risti sa il indoi atunci cand esti in plina desfasurare. Desigur, daca stilul tau este unul minimalist, simplist, nu vei alege un model mai gros, insa trebuie sa tii cont ca aurul este un metal moale si se muleaza cu usurinta dupa forme sau se poate indoi cu usurinta atunci cand vine vorba de agatare sau lovire. Pentru o purtare zilnica, dar responabila, un inelus fara pietre, din aur galben, aur alb sau aur roz pare alegerea ideala. Sute de modele de bijuterii din aur te asteapta pe site, aducand nemuritoarele modele de fluturasi, inimioare, infinit, pomul vietii, geometrii, linii minimaliste si cate si mai cate.

Intrebari frecvente

1. De ce sa alegi un inel din aur fara pietre de pe zillara.ro?

R:  

Atunci când comanzi online de pe zillara.ro, fiecare bijuterie vine însoțită de certificatul de calitate și garanție. La fel ca celelalte bijuterii din aur de 14k, inelele de damă fără pietre sunt împachetate în ambalaj cadou gratuit și poartă fiecare câte puțin din pasiunea noastră pentru frumos. 


2. Cand si cum poti purta un inel din aur fara pietre?

R:  

Atât de simple și totuși atât de frumoase. Despre inelele de aur fără pietre este vorba. Iar dacă încă nu le-ai descoperit farmecul, gama de modele din aur galben sau aur alb îți va dezvălui de ce inelele simple de damă din aur 14k trebuie să facă parte din colecția ta. Minimaliste și delicate, acestea pot fi purtate indiferent de eveniment, ba mai mult, le poți combina pentru un look ieșit din tipare. Doar folosește-te de imaginație pentru a găsi moduri felurite de a aduce împreună modele de inele fără pietre pe degetele tale! 


Loading...