Intreaga echipa se bucura nespus cand primeste tot felul de solicitari, ingenioase, pline de drag si emotie de la clientii nostri! Noi, la randul nostru, personalizam bijuteriile din aur de 14K cu multa multa grija si tandrete, astfel incat totul sa iasa PERFECT, pana la ultimul detaliu!

 

Cum anume ne transmiti ce bijuterie din aur sau obiect din argint doresti sa gravam?

Fie telefonic, fie pe mail sau in cadrul comenzii plasate, oferindu-ne detaliile legate de gravura. De regula gravura se face pe suprafete plane sau usor concave, neavand momentan posibilitatea de a grava interioarele ineluselor. Trebuie sa analizam impreuna daca obiectul ales de tine (bijuterii din aur sau obiecte din argint masiv) permite sau nu gravura, respectiv tipul de scris dorit, marimea si orice alte detalii pe care le presupune operatiunea in sine.

Daca te hotarasti la a grava o imagine sau decizi sa alegi fotogravura, atunci este impetuos necesar sa iti oferi acordul in scris, inainte de a incepe gravura, noi punandu-ti la dispozitie imaginea finala si pozitionarea ei pe produsul dorit. Orice interventie ulterioara nu va fi luata in considerare, odata ce acordul tau a fost oferit in scris.

 

Plata

Achitarea produselor pe care doresti sa le personalizam, fie ca este vorba despre bijuterii din aur sau obiecte din argint masiv, se face in prealabil, fie alegand plata online cu cardul, fie in urma emiterii unei facturi proforme. Odata ce aceasta este achitata, noi ne apucam indata de mesterit!

 

Costuri

Costurile aferente personalizarii va sunt stipulate pentru fiecare produs in parte, acestea fiind, mai exact:

35 lei - gravura text (fata sau verso)
55 lei - gravura text (fata+verso)
95 lei - fotogravura (fata sau verso) - situatia in care gravura text pe verso va fi gratuita.
160 lei - fotogravura (fata+verso)

 

Durata&Livrare 

Gravura se realizeaza de pe o zi pe alta, asadar, daca primim confirmarea viramentului bancar, produsele pleaca urmatoarea zi spre tine! Termenii legati de livrare ii poti gasi aici (https://www.zillara.ro/livrare-si-plata/3).

 

imagine

 

imagine

 

imagine

 

imagine

 imagine

imagine

imagine

imagine

imagine