Regulament Golden Friday 2018

Regulament Golden Friday 2018

Regulament Promotie „Golden Friday”

Promotia Golden Friday se aplica stict in cazul comenzilor efectuate in mediul on-line, pe paginile www.aursiargintaec.ro / www.zillara.ro / www.darurideargint.ro, conform regulamentului mai jos detaliat. Produsele nu se retin la preturile discount-ate in afara perioadei de promotie.

Perioada de promotie reprezinta intervalul 23.11.2018 (ora 00:00) si 26.11.2018 (ora 00:00).

Perioada de promotie presupune doua aspecte:

  1. Discount-ul practicat va reflecta scaderea pretului aurului de 14K de la 175 ron/gram la 164.50 ron/gram, respectiv la pretul aurului de 18K de la 190 ron/gram la 178.60 ron/gram.
  2. Pentru comenzile ce depasesc suma de 250 ron transportul este gratuit pentru livrarile nationale. (in ceea ce priveste livrarile externe tarii costurile sunt cele normale, detaliate aici.)

Stocul este limitat, comenzile vor fi onorate in ordinea plasarii lor. Clientii a caror plata este efectuata on-line, cu cardul, au prioritate in cadrul ordinii onorarii comenzilor. Asa cum este mentionat si in mailul automat de confirmare, plasarea comenzii nu reflecta si certitudinea aflarii produselor in stoc.

In cazul in care plasati comanda on-line, insa doriti sa ridicati produsele din magazin, acestea va pot fi oprite de-a lungul perioadei de promotie, pentru a fi ridicate direct din sediu. Schimbarea acestora cu un alt produs, la fata locului, nu se va putea face prin mentinearea discount-ului, acesta aplicandu-se doar in cazul comenzilor on-line.

Conform politicilor generale ale firmei, niciun plic nu va fi expediat fara confirmarea explicita, telefonic, pentru stabilirea impreuna a detaliilor finale.

In cazul in care platile se efectueaza online, cu cardul, insa produsele dezirate nu se mai afla pe stoc, din ratiunea comandarii lor anterioare de catre un alt client, colectivul www.aursiargintaec.ro/ www.darurideargint.ro/ www.zillara.ro va va informa in legatura cu acest aspect, iar banii vor fi creditati in aceeasi zi, inapoi catre clientul ce a realizat plata, insa nu ne asumam delay-ul pe care platforma mobilpay sau bancile corespondente le aloca pentru viramentul respectiv inapoi in contul clientului.

In cazul in care se doreste returul unor produse achizitionate in cadrul campaniei de Golden Friday, beneficiand de reducerile, respectiv de transportul gratuit, conditiile sunt urmatoarele:

  • Returul se realizeaza in conditii normale, clientul achitandu-si transportul pentru livrarea catre magazin a produselor nedorite/nepotrivite.
  • In cazul unui schimb, acesta se realizeaza in conditii normale, clientul asumandu-si costul transportului pentru livrarea catre magazin, dar si a celui de livrare normala, cu noul produs, inapoi.
  • In cazul unui schimb de produse, noul produs comandat nu va intra in promotia Golden Friday, ci va avea pretul afisat pe site, in urma finalizarii promotiei.

Pentru mai multe informatii legate de conditiile normale de retur, accesati pagina special dedicata: https://www.aursiargintaec.ro/politica-de-retur/11/

 

Va multumim ca ne sunteti alaturi si va dorim spor la cumparaturi de obiecte rafinate!

Loading...