Regulament promotie PASTE2019

Regulament promotie PASTE2019

Regulament Promotie „PASTE2019”

Promotia PASTE2019 se aplica stict in cazul comenzilor efectuate in mediul on-line, pe paginile www.aursiargintaec.ro / www.zillara.ro, conform regulamentului mai jos detaliat.

Produsele nu se retin in afara perioadei de promotie.

Perioada de promotie reprezinta intervalul 15.04.2019 (ora 00:00) si 28.04.2019 (ora 23:59).

Perioada de promotie presupune:

  1. Pentru comenzile ce depasesc suma de 350 ron, acestea nefacand parte din categoria produselor reduse, transportul este gratuit pentru livrarile nationale. (in ceea ce priveste livrarile externe tarii costurile sunt cele normale, detaliate aici.)
  2. Produsele cu preț redus (aflate in categoria „Promotii PASTE” pe site) beneficiaza de reduceri intre 5 și 15% pe perioada promotiei. Aceste produse au afisat atât prețul nou, cât și prețul vechi. Produsele aflate în sectiunea reduceri nu pot fi cumulate cu alte campanii actuale și implicit nu beneficiaza de facilitatile acestora.

Stocul este limitat, comenzile vor fi onorate in ordinea plasarii lor. Clientii a caror plata este efectuata on-line, cu cardul, au prioritate in cadrul ordinii onorarii comenzilor. Asa cum este mentionat si in mailul automat de confirmare, plasarea comenzii nu reflecta si certitudinea aflarii produselor in stoc.

In cazul in care plasati comanda on-line, insa doriti sa ridicati produsele din magazin, acestea va pot fi oprite de-a lungul perioadei de promotie, pentru a fi ridicate direct din sediu.

Conform politicilor generale ale firmei, niciun plic nu va fi expediat fara confirmarea explicita, telefonic, pentru stabilirea impreuna a detaliilor finale.

In cazul in care platile se efectueaza online, cu cardul, insa produsele dezirate nu se mai afla pe stoc, din ratiunea comandarii lor anterioare de catre un alt client, colectivul www.aursiargintaec.ro/ www.zillara.ro va va informa in legatura cu acest aspect, iar banii vor fi creditati in aceeasi zi, inapoi catre clientul ce a realizat plata, insa nu ne asumam delay-ul pe care platforma mobilpay sau bancile corespondente le aloca pentru viramentul respectiv inapoi in contul clientului.

In cazul in care se doreste returul unor produse achizitionate in cadrul campaniei de PASTE2019, beneficiand fie de transportul gratuit, fie de reducerile de preț conditiile sunt urmatoarele:

  • Returul se realizeaza in conditii normale, clientul achitandu-si transportul pentru livrarea catre magazin a produselor nedorite/nepotrivite.
  • In cazul unui schimb, acesta se realizeaza in conditii normale, clientul asumandu-si costul transportului pentru livrarea catre magazin, dar si a celui de livrare normala, cu noul produs, inapoi.

Pentru mai multe informatii legate de conditiile normale de retur, accesati pagina special dedicata: https://www.aursiargintaec.ro/politica-de-retur/11/

Perioada de promotie include perioada 26-27-28.04.2019, perioada in care magazinul nostru online si fizic va fi inchis. Comenzile plasate in perioada aceasta vor fi confirmate si expediate incepand cu data de 02.05.2019.

 Va multumim ca ne sunteti alaturi, va dorim „ UN PASTE FERICIT” și spor la cumparaturi de obiecte rafinate!

Loading...