Reparatii bijuterii aur

Reparatii bijuterii aur

Daca ai bijuterii pe care le adapostesti prin sertare, dai de ele cand si cand si nu stii ce-i de facut, avem noi cateva optiuni:

  • fie le aduci sa ne uitam la ele si sa vedem ce anume poate fi reparat
  • fie le aduci drept aur la schimb si iti iei ceva super frumusel de pe urma lor. Click aici ca sa intelegi ce presupune asta. 

 

jeweler-repairs-lock-gold-chain-close-up-workflow

 

Daca alegi sa incercam sa reparam, trebuie sa tii cont ca putem face acest lucru doar daca tu te prezinti fizic la magazin cu bijuteriile. Nu putem sa te ajutam cu plimbari prin curier sau alte variante de transport. In acest sens ai mai jos cateva idei de preturi pentru ceea ce urmeaza sa intervenim, dar ele au un carcater pur informativ, intrucat pot diferi in functie de complexitatea lucrarii:

 

Lipituri: 20-30 lei / lipitura

Mariri/Micsorari inele: 20-30 lei

Scurtari/prelungiri lant/bratara: 20-30 lei/lipitura +/- aurul adaugat/folosit la prelungire (dupa caz)

Tintuire pietre: 10 lei/piatra

Lustruire + spalare bijuterie: 40-50 lei

 

she-is-so-passionate-about-her-project-side-view-young-female-jeweler-working
 

Ar fi bine ca inainte sa vii la noi sa trimiti cateva informatii si poze cu bijuteriile pe care doresti sa le repari sau reconditionezi. De ce spunem asta? Pentru ca nu ne-ar placea sa bati drumul pana la noi, iar noi sa nu putem face nimic. Sunt situatii in care interventia noastra este limitata, mecanic, sau bijuteria pur si simplu nu mai poate fi reparata. Intocmai pentru a ne face si noi o idee, cat si tu, referitor la cat dureaza si ce costuri ar implica, te invitam sa completezi acest formular si sa mentinem mai inainte legatura virtual:

Stai fara griji, bijuteria ta e pe maini bune. Odata ce ne-o predai noua vei semna un PV de predare-primire in care vom trece toate informatiile despre bijuterie si iti vom lua datele de contact necesare pentru a lua legatura cu tine! Daca mai ai vreo neclaritate ne poti SUNA oricand, de luni pana vineri, in intervalul 10:00-17:00 sau sambata intre 11:00 si 14:00 si iti raspundem, cu drag, la orice intrebare!

Loading...