Inele de logodna

Inele de logodna

01/02

Se apropie o zi pe care nici el nici ea nu o vor uita niciodata. El pentru emotii, iar ea pentru surpriza si uluire. Un inel de logodna este o uniune, un simbol, o bijuterie care ramane pe viata, la fel ca juramintele celor doi. De aceea o celebram printr-o selectie de inele de logodna din aur cu cristale zirconia, adica diamantele de laborator, atat de atent taiate, incat nu sunt cu nimic mai prejos decat suratele lor, pietrele naturale. Suntem de parare cu inel de logodna din aur trebuie sa fie comod, fistichiu, simplu sau bombastic, exact asa ca personalitatea voastra! De aceea iti punem la dispozitie zeci de modele, in marimi diferite, astfel incat sa te poti incadra in orice buget, alegand bijuterii din aur autentice, pentru totdeuna! Nu te descurci sa afli marimea care iti trebuie? Ai la dispozitie un indrumator video, dar si unul scris, astfel incat sa te ghideze in pasi simpli si rapizi catre dimensiunea potrivita!

Intrebari frecvente

1. Cate carate ar trebui sa aiba inelul de logodna?

R:  

Nu există o regulă în ceea ce privește inelul de logodnă. El trebuie să fie ales luând în considerare stilul celei care urmează să îl poarte. Există mai multe modele de inele de logodnă din aur 14k precum cele cu piatră mare rotundă sau piatră pătrată. De asemenea, piatra poate fi colorată: verde, albastră, roz, neagră sau cu zirconiu turcoaz. Dacă ești în căutarea unor modele mai simple, pe site vei găsi și inele de logodnă finuțe, fără piatră, dar și inele de logodnă vintage, statement și extrem de elegante. În funcție de numărul de carate sau tipul pietrei, prețurile diferă, motiv pentru care te așteaptă o gamă variată de modele din aur galben sau alb. 


2. Care este semnificatia inelului de logodna?

R:  

Momentele unice din viața ta ne inspiră să creăm modele speciale de bijuterii din aur. Inelul de logodnă pentru femei simbolizează aprecierea și uniunea, marcând un moment esențial din viața voastră de cuplu. Oferit de către bărbați, inelul de logodnă vorbește despre dragostea necondiționată și începutul unei frumoase povești ce dăinuie în timp. Semnificația inelului de logodnă poate fi legată și de culoarea pietrei prețioase, care reflectă personalitatea iubitei tale: blândă (roz), puternică (zirconiu albastru sau turcoaz), elegantă (piatră neagră) sau energică (verde). Iar daca te intrebi vreodata de ce anume inele de logodna sunt de tip solitaire, cu pietre Rotunde, atunci venim noi in intampinarea ta: cercul simbolizeaza implinirea, pleitudinea si ... infinitul. Ca iubirea promisa intre cei doi, de-a pururea.


Loading...